marți, 3 decembrie 2013

Speranta sinuciderii sau sinuciderea sperantei

Zilele trecute am auzit o veste foarte tragica! Da, foarte tragica.  E impresionant cand auzi despre cineva ca nu mai este pritre noi. Cu alte cuvinte tragedia s-a produs! Apoi, dupa ce socul impactului mai trece relativ, auzi variante prin care persoana implicata a incercat sa-si traiasca  tragedia. Unii spun ca defapt e o incercare de a transcede tragedia, dar lasam pe altadata acest subiect.
SOCANT : O tanara de 19 ani a murit de batranete! Ei dar asta nu e tot. Decesul a survenit in urma unei lungi si indelungate asteptari. Tanara terminase de citit romanul care o are ca personaj  pe Anna Karenina. Sub impulsul fanteziei si inspiratiei tanara a recurs la acest gest disperat de a se arunca in fata unui tren personal. Specificatie-din Romania. In momentul producerii tragediei femeia avea deja 90 de ani. I se acrise de atata asteptare. Din  pacate trenul era anuntat ca are intarziere..... Ce sa -i faci nu mai circula nici trenurile ca la 1877, si nici in Rusia sau Japonia. 
Specialisti sunt ingrijorati datorita faptului ca in viitor, nu peste multi ani , depresia  si stresul vor creste semnificativ ca maladie. Cei care sufera de depresie sunt predispusi la astfel de gesturi. In privinta trenurilor putem fi pe pace. Altceva ameninta viata sinucigasilor de aceasta data. Dronele! da dronele! Cum?  Va lasam imaginatia sa lucreze.......




    Sursa: google.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu